September 2019

I denne måned beder vi for hele verden med særligt fokus på familierne, arnestedet for menneskets vækst

- at politikere, videnskabsmænd og økonomer må arbejde sammen om at beskytte verdens have og oceaner

 

Står vi ved havet og indånder, glæder vi os over den friske luft, udsigten over havet, glæder os til at bade i det dejlige vand. Vi glæder os over at indtage føden fra det gode hav, at se hvorledes fisk og dyr færdes i havet. Vi nyder at sejle , surfe at fortage os mange muligheder i og på havet. Kort sagt udnytter vi havet oppe fra og ned, og ville slet ikke kunne undvære det dejlige hav, som Gud har givet os.

Mange mennesker lever af at arbejde på , i og med havets goder og ville slet ikke kunne undvære havet. Ofte er løsningen at transportere sig fra et sted til et andet at gøre det via havet.

Vi takker Gud for det dejlige hav, Han har givet os. Men vi må appellere til vore politikere, videnskabsmænd og økonomer for det fremgår, at vore have ikke bliver passet på, så havene er forurenede, for udnyttede, så det går den gale vej. Måtte det fremgå mere og mere for menneskeheden , hvad konsekvensen af vores brug af havene betyder.

At samarbejde mellem politikere, videnskabsmænd og økonomer skal prioriteres, så de dårlige konsekvenser for vore have må ophøre. At vi i stedet i fællesskab i Guds ånd er påpasselige med , hvad Gud i al kærlighed har ydet os og ikke bare misbruger.

Ida Væde Hansen